Werk, kinderen, familie, vrienden en alles wat er verder langs komt, best een uitdaging om de balans te houden tussen energie geven en energie krijgen. Soms moet ik dan echt even bewust de tijd nemen voor mezelf om op te laden.

Ik vind rust en ruimte op het strand en in yoga.

Op het strand lijkt de tijd stil te staan. De spanning uit mijn lichaam zakt weg in het zand, de wind waait mijn hoofd leeg, ik fris op van een duik in zee, ik voel de ruimte om me heen en de energie van de zon.

Yoga geeft mij de rust om met aandacht stil te staan bij alles wat ik tegenkom in mijn lichaam en in mijn hoofd en om de ruimte in mezelf te ontdekken. Dat geeft mij ontspanning en energie.

Stil staan, rust, ruimte en energie zijn voor mij sleutelwoorden. Dat is wat ik in mijn yogalessen wil overdragen en wat ik jou wil laten ervaren. Alle tijd om je te settelen in een houding, te verstillen om rust en ontspanning te vinden en je energie weer de ruimte te geven. Zodat jij ontspannen en met nieuwe energie weer verder kunt.

Ik ben opgeleid in yin yoga, restorative yoga, yoga Nidra, yoga bij stress en burn-outs, stoelyoga,  Yoga4Parkinson en meditatie en ik blijf me verdiepen.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Lara van Roest | De Yogareis

Lara van Roest, Yogadocent

Podcast over stressvrij leven

Aanmelden of meer informatie?

Neem contact op