De Yogareis gaat naar Dahab! Ga je mee?

Dahab kalmeert, maakt je vrolijk en geeft je ruimte en energie. Er zit daar iets in de grond, ik kan het niet anders duiden.

De Yogareis biedt je een week waarin je je zult ontspannen, verwonderen en opladen. Yoga, meditatie en ademwerk op prachtige locaties in en rond Dahab.

Dahab betekent ‘Goud’ in het Arabisch en dat verwijst naar de gouden stranden. Behalve die stranden biedt Dahab je nog veel meer. De Golf van Aqaba om je onder te dompelen in alle kleuren blauw met een prachtige koraal en uitzicht op Saoedi-Arabië en Jordanië met bergen die je bij zonsondergang betoveren met hun paars-roze kleuren, een super ontspannen sfeer in het dorp met reuring in het centrum met de bazaar en oneindig veel restaurantjes met de gekleurde kussens en lage tafels om te ontspannen en heerlijk te eten, adembenemende zonsopgangen, oogverblindende zonsondergangen. En in de omgeving de oorverdovende stilte van de woestijn met wit zand en prachtige rotsen, de ontmoetingen met de bedoeïenen die daar wonen in verbinding met de natuur, het gevoel van ruimte in de bergen waar de sterren zo helder schijnen.

Onze uitvalsbasis is een kleinschalig en comfortabel hotel in Dahab. Het hotel ligt aan zee en heeft lichte, ruime kamers met fijne bedden, een goeie douche en balkons met uitzicht op zee en de bergen aan de overkant. Verder is er een zwembad met ligstoelen, een gezellig restaurant aan een privéstrand waar we ontbijten of brunchen en een duikschool. Onze dagelijkse yoga- en meditatielessen en de  breathworksessie doen we in één van de fijne yogaruimtes die bij het hotel horen, elke ruimte heeft een eigen karakter en bijzondere sfeer. Op loopafstand van het hotel vind je allerlei restaurantjes en winkeltjes. Een heerlijke plek om relaxen.                

Vanuit Dahab gaan we anderhalve dag de woestijn in waar we verstillen, wandelen, yoga doen en mediteren en slapen onder de sterrenhemel én we brengen een avond door op een zeer bijzondere plek in de bergen met een sauna, heerlijk eten en een klankschaalconcert bij het vuur. 

Natuurlijk is er ook tijd voor jezelf, om te snorkelen, te duiken, te wandelen, te winkelen. Of ook zo heerlijk, om te luieren, te slapen, te lezen, te zonnen, te dobberen, te schrijven of om je te laten masseren.

 Er kan veel en er moet weinig. Het is jouw week om op te laden en ik faciliteer dat graag,

Het thema van deze yogareis is verbinden met de natuur en de elementen. Wij zullen hier in de yogalessen en meditaties en tijdens onze activiteiten bewust bij stilstaan.

Het thema van deze yogareis is verbinden met de natuur en de elementen. Wij zullen hier in de yogalessen en meditaties en tijdens onze activiteiten bewust bij stilstaan.

De Yogareis Dahab

 • 18 tot en met 25 november 2023
 • Dahab, Zuid-Sinai, Egypte
 • € 800
 • 6-12 deelnemers

Dit is inclusief

 • Groepstransfer van het vliegveld van Sharm el Sheikh naar Dahab en terug bij aankomst op 18 november 2023 en naar het vliegveld op  25 november 2023 
 • 7 nachten verblijf in een superieur room in het Coast Hotel in Dahab op basis van een gedeelde tweepersoons kamer (naar keuze twee eenpersoons bedden of een tweepersoonsbed). Er is een aantal kamers beschikbaar voor alleengebruik, hiervoor geldt een meerprijs van € 168. 
 • Elke dag een uitgebreid ontbijt/uitgebreide brunch. 
 • Een gezamenlijk diner op de eerste avond en de laatste avond.
 • Anderhalve dag volledig verzorgd verblijf in de woestijn met overnachting onder de sterren.
 • Een avond in de bergen met sauna, diner en een klankschalenconcert bij het vuur.
 • Elke dag één/twee yoga-meditatielessen. 
 • Stiltewandelingen.
 • Een breathworkjourney van twee uur door Natalie Zeid  van Breathwork Africa. 

Dit is exclusief

 • Vliegticket 
 • Meerkosten eigen transfer
 • De overige maaltijden en consumpties*.
 • Persoonlijke uitgaven, bijvoorbeeld winkelen, massage, snorkelen, duiken.
 • Annuleringsverzekering en reisverzekering.

*Je kunt in Dahab voor € 10,00 heerlijk eten inclusief drinken. Wil je een avond goedkoop eten dan kan dat voor € 1,00. Ik geef je tips.

Klinkt dit voor jou ook als een ervaring die je niet wil missen? Meld je dan snel aan.

Aanmelden kan met een mail naar info@deyogareis.nl of via onderstaand contactformulier.

Na je aanmelding informeer ik je verder over allerlei praktische zaken.

Heb je vragen over De Yogareis Dahab? Die kun je ook via de mail stellen. Als je je vragen telefonisch wilt bespreken kunnen we natuurlijk altijd een afspraak maken om te bellen.  

  Aanmelden of meer informatie?

  Neem contact op