Zittend werk en dat ook nog eens lang achter elkaar in dezelfde houding met te weinig pauze geeft allerlei vervelende klachten, zoals hoofdpijn, rug-, nek- en handklachten, vierkante ogen en vermoeidheid. Helemaal als je veel achter je computer of laptop zit. Daarbij is in deze tijd, waarin thuiswerken de nieuwe norm is en iedereen meer op zichzelf zijn aangewezen, er minder contact is met collega’s en klanten en er thuis ook veel flexibiliteit wordt gevraagd, het risico op mentale klachten (stress, burn-out), en daardoor uitval, extra groot. Online stoelyoga kan hierbij helpen.

Blijf soepel, gezond en geïnspireerd met online Stoelyoga van De Yogareis.

Online stoelyoga van De Yogareis is een laagdrempelige yogavorm die vanuit huis kan worden gedaan. Je hoeft je er niet voor om te kleden, je hoeft er niet de deur voor uit en je hebt alleen je stoel en een beeldscherm nodig. Online stoelyoga van De Yogareis geeft ontspanning voor het lichaam, het hoofd en de ogen en dat geeft energie en inspiratie. De lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, conditie of yogaervaring.

Tijdens een online stoelyogales worden op een stoel of met de stoel als ondersteuning eenvoudige yogahoudingen gedaan om de nek, de schouders, de armen en handen en de rug los te maken en de doorbloeding in de benen te stimuleren. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de ademhaling. Een online stoelyogales van De Yogareis geeft ontspanning in het lichaam en ruimte in het hoofd. Tijdens de les wordt er ook aandacht besteed aan houdingen en de ademhalingsoefeningen die daarna door de deelnemers makkelijk kunnen worden ingepast in een werkdag. 

  • Online stoelyoga geeft energie en nieuwe inspiratie, vermindert stress en lichamelijke klachten

  • Online stoelyoga is laagdrempelig en geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, conditie of yoga ervaring.

  • Je hoeft er niet de deur voor uit of je om te kleden. Het enige wat je nodig hebt is je stoel en een beeldscherm

  • De houdingen die je leert zijn daarna makkelijk in te passen in een werkdag

Stoelyoga voor bedrijven

Praktische informatie voor werkgevers

  • Een les duurt 10-60 minuten
  • Iedereen kan meedoen

  • Streaming (Teams, Zoom of Skype)
  • Via de werkkostenvergoeding (WKR) kan een werkgever een deel van de fiscale loonsom besteden aan yoga
  • De docent is gecertificeerd bij www.stoelyoga-nederland.nl

Stoelyoga Nederland

Nieuwsgierig naar online stoelyoga?

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op