Zittend werk en dat ook nog eens lang achter elkaar in dezelfde houding met te weinig pauze geeft allerlei vervelende klachten, zoals hoofdpijn, rug-, nek- arm- en handklachten, vierkante ogen en vermoeidheid. Helemaal als je veel achter je computer of laptop zit. Daarbij is het risico op mentale klachten (stress, burn-out), en daardoor uitval, groot. 

Yoga kan een positieve bijdrage leveren aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers.

Blijf soepel, en gezond met Stoelyoga van De Yogareis.

Stoelyoga van De Yogareis is een laagdrempelige yogavorm waaraan iedereen mee kan doen. Stoelyoga van De Yogareis geeft ontspanning voor het lichaam, het hoofd en de ogen en dat geeft energie en inspiratie.

Tijdens een Stoelyogales worden op een stoel of met de stoel als ondersteuning eenvoudige yogahoudingen gedaan om de nek, de schouders, de armen en handen en de rug los te maken en de doorbloeding in de benen te stimuleren. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de ademhaling. De oefeningen kunnen daarna door de deelnemers makkelijk kunnen worden ingepast in een werkdag.

Stoelyogales van De Yogareis kan online worden aangeboden (via Teams of Zoom) of live, bijvoorbeeld als vitaliteitsintermezzo tijdens een opleidingsdag of als onderdeel van een vergadering.De les kan eenmalig worden gegeven of op regelmatige basis.De duur van de les wordt in overleg vastgesteld.

Informeer naar de mogelijkheden via info@deyogareis.nl

  • Stoelyoga geeft energie en nieuwe inspiratie, vermindert stress en lichamelijke klachten

  • Stoelyoga is laagdrempelig en geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, conditie of yoga ervaring.

  • Je hoeft je niet om te kleden.

  • De houdingen die je leert zijn daarna makkelijk in te passen in een werkdag

Stoelyoga

Stoelyoga voor bedrijven

Praktische informatie voor werkgevers

Stoelyoga Nederland

Nieuwsgierig naar stoelyoga?

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op